Gebruikersdag CRVS 2020

Inschrijven / ProgrammaCRVS Brochure

10.00-15.00

10-03-2020

Haven 4, 2161 HK Lisse

Informatie gebruikersdag

Informatie gebruikersdag

Deze, allereerste, gebruikersdag van het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) is zowel interessant voor de ervaren gebruiker  alsook voor personen die nog geen ervaring hebben met het CRVS. Gedurende de dag zullen wij u kennis laten maken met de laatste en meest uitgebreide versie van het CRVS, waarbij u ongetwijfeld mogelijkheden ziet die ook voor uw organisatie van toepassing zouden kunnen zijn. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid zelf aan de slag te gaan met een demo van het CRVS om zo de mogelijkheden te bekijken.

Programma

Het CRVS

Het CRVS is een zeer uitgebreid cliëntregistratie- en volgsysteem waarin u al uw inspanningen ten behoeve van uw cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en bijvoorbeeld beroepskrachten kunt vastleggen. Gespreksverslagen, registraties, intakeformulieren, hulpvragen, inzet van vrijwilligers; kortom,  alles wat u nodig heeft om een zo compleet mogelijk dossier aan te leggen.  Door middel van de module managementinformatie in het CRVS heeft u op elk willekeurig moment, en met één druk op de knop, heldere overzichten van de door u gewenste informatie.

Meer over het CRVS
Het CRVS
Vrijwilligersplatform

Vrijwilligersplatform

Één platform voor al uw aanbod en vrijwilligersvacatures, informele vragen en aanbod van particulieren, maar ook aanbod van derden.

Een compleet pakket voor organisaties die de vrijwilligersvacatures, het eigen aanbod, vrijwilligersworkshops én particuliere vragen en aanbod  willen bundelen in één applicatie.

Het Vrijwilligersplatform omvat:

  • Het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS)
  • De Vrijwilligersvacaturebank
  • De Buurthulpcentrale

Tevens is het eenvoudig mogelijk om in deze applicatie de Vrijwilligersacademie toe te voegen.

Daarnaast is er desgewenst een webapp van het CRVS beschikbaar.

Lees meer

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer :

0252 428 408

Email :

info@wmomo.nl

Adres :

1e Poellaan 26B, 2161 LB Lisse


Voor meer informatie over wmomo ga naar:
www.wmomo.nl