Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie is een online-portaal voor cursussen, workshops en bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten voor vrijwilligers en mantelzorgers in welzijn en zorg.

Het aanbod is onder te verdelen in categorieën, en heeft per cursus/workshop een gedetailleerde informatiepagnia en inschrijfformulier. Desgewenst kunnen de cursussen direct worden doorgelinkt naar een inschrijfformulier van de externe organisatie.

De applicatie kan desgewenst in uw eigen huisstijl als naast uw huidige website geplaatst worden. Binnen de applicatie kan het hoofdmenu via het CMS worden uitgebreid met extra hoofdpagina's en subpagina's, is er een algemeen contacformulier aanwezig en kan er een agenda- en nieuwsmodule worden geactiveerd. Tevens kan de Vrijwilligersacademie als één platform met onze Vrijwilligersvacaturebank en Buurthulpcentrale (informele hulpvragen) fungeren. De applicaties zijn zeer gebruiksvriendelijk op mobiele telefoons.

Ook derden kunnen hun aanbod aanmelden
Organisaties zoals bijvoorbeeld De Bibliotheek kunnen via de vrijwilligersacademie hun workshops en cursussen aanbieden. Deze workshop of cursus wordt gecontroleerd en na goedkeuring met één druk op de knop gepubliceerd. De beheerder van de vrijwilligersacademie heeft vanzelfsprekend het beheer over de organisatieprofielen.

Nog even alles op een rijtje:
  • Eenvoudig workshops en cursussen toevoegen - ook door andere organisaties.
  • Automatisch berichtenverkeer.
  • Zeer gebruiksvriendelijk op mobiele telefoons.
  • Layout aan te passen naar uw eigen huisstijl.
  • De applicatie kan als complete website fungeren met bijv. een agenda en/of nieuwsoverzicht.
  • Te koppelen aan de webapplicatie Vrijwilligersvacaturebank en de Buurthulpcentrale.
  • Te koppelen aan het cliëntvolgsysteem CRVS (Cliëntregistratie- en Volgsysteem) o.a. voor heldere managementinformatie.
Voorbeelden van deze Vrijwilligersacademie: