Het CRVS 3 maanden vrijblijvend op proef
Wij zijn ervan overtuigd dat het CRVS een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw welzijnsorganisatie, vrijwilligers- en/of mantelzorgcentrale, sociale wijkteam of informele zorgorganisatie. Maakt u daarom nu, gratis, drie maanden kennis met het CRVS. Wij plaatsen het Systeem voor u op een eigen domeinnaam en passen desgewenst een aantal dingen voor u aan. Nadat u een instructie bij u op locatie heeft gekregen kunt u ermee aan de slag. Wij vragen u wel de kosten van het domein en het SSL-beveiligingscertificaat (https in plaats van http) te betalen. Deze kosten worden in mindering gebracht bij aanschaf.

Bent u na drie maanden overtuigd dat het product bij u past?


Dan hoeft u niets anders te doen dat de continuering te bevestigen en u kunt gewoon verder gaan met het CRVS dat u gedurende de proefperiode gebruikt. De gemaakte kosten worden in mindering gebracht op de aanschafkosten voor het systeem. Uiteraard kunnen wij u dan van dienst zijn met eventuele verdere toepassing van de wensen van uw organisatie op het systeem. 

De aanbieding op een rijtje

  • Het CRVS 3 maanden op proef op een eigen domeinnaam met beveiligingscertificaat (SSL).
  • Een instructie bij u op locatie over het gebruik van het CRVS.
  • Assistentie bij de inrichting van het CRVS.Bent u na de drie maanden niet overtuigd
Dan wordt het product simpelweg niet gecontinueerd en zit u helemaal nergens aan vast. 
Kennismaken met onze andere producten
U kunt op deze manier ook kennismaken met onze andere producten. De procedure is dezelfde als die bij het Cliëntregistratie- en Volgsysteem. Wij plaatsen het product op een apart domein en met SSL-beveiligingscertificaat waarna u er direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk krijgt u ook hier een introductie en een handleiding.

Wilt u meer weten over deze producten?
Ga dan naar:

Vacaturebank Vrijwilligers
Vrijwilligersacademie
Buurthulpcentrale.