Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Aanvragen

Demo's en demonstraties
Wij geven ook demonstraties van onze demo-applicaties via Zoom of Teams.
Ik wil graag een afspraak maken voor een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsysteem (CRVS) (Duur: ca. 1,5 uur).

Ik wil graag informatie ontvangen over een product:
Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) (of maak direct een login aan)
Vacaturebank Vrijwilligers
Vrijwilligersacademie
Buurthulpcentrale
Het complete pakket (Vrijwilligersplatform).
     Ik wil graag logingegevens van het CRM van het vrijwilligersplatform
BI-tool Qlik Sense voor het CRVS.
Klantportaal CRVS.

Ik wil graag telefonisch geïnformeerd worden.

Uw gegevens Velden waar een * bij staat zijn verplichte velden.Demo van het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS)


Heeft u serieuze interesse in het CRVS en wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden en voordelen kunnen zijn voor uw organisatie? Vraagt u dan een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsystem aan. Hiervoor kunt u het formulier links op de pagina/bovenstaand invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken. Een demonstratie op locatie duurt in de regel 1,5 uur. Een online demonstratie ca. 1 uur.

Na de demonstratie kunt u zelf nog op uw gemak rondkijken in de demo-versie. Binnen de demo-omgeving treft u onder de module 'Informatie' een beknopte handleiding van het systeem.

Wilt u liever eerst telefonisch wegwijs gemaakt worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Nadat u de logingegevens heeft ontvangen (u kunt deze ook zelf aanmaken) maken wij een afspraak om met u, telefonisch, het CRVS toe te lichten. Daarna kunt u altijd nog beslissen over een demonstratie van het CRVS bij u op locatie.

Direct logingegevens aanmaken voor de Demo-CRVS: Naar de Demo >>
-----------------------------------------------------------


Andere systemen die wij leveren.


Ook voor de Vacaturebank Vrijwilligers, de Vrijwilligersacademie, de Buurthulpcentrale en het Vrijwilligersplatform (het totale pakket) kunt u een demonstratie aanvragen. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen via (023)7853110 of info@wmomo.nl) of van het formulier hiernaast gebruikmaken.
-----------------------------------------------------------


Klantportaal CRVS


Met het klantportaal hebben uw cliënten, hulpvragers, mantelzorger en vrijwilligers de mogelijkheid het eigen dossier in te zien. Hiermee voldoet u aan de verplichting volgens de AVG dat een persoon (hulpvrager, vrijwilliger, mantelzorger, contactpersoon, etc.) altijd zijn eigen dossier moet kunnen inzien. Dit klantportaal kunnen wij u tevens tonen tijdens een demonstratie van het CRVS.
-----------------------------------------------------------


BI-Tools - QlikSense


Op dit moment werken wij nog aan de realisatie van de koppeling van QlikSense met het CRVS. Met Power-BI en QlikSense kunnen managementgegevens gemodelleerd en gevisualiseerd worden. Een BI-Dashboard biedt in één oogopslag een totaal verhaal van de managementinformatie. We verwachten ook hiervoor vanaf maart 2022 hiervoor demonstraties te kunnen geven.