Of vraag informatie of een demonstratie aan
Ik wil graag informatie ontvangen over een product:
Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) (of maak direct een login aan)
Vacaturebank Vrijwilligers
Vrijwilligersacademie
Buurthulpcentrale
Het complete pakket (Vrijwilligersplatform).

Demo's en demonstraties
Wij geven ook demonstraties via Zoom of Teams.
Ik wil graag toegang tot de demo van het vrijwilligersplatform
Ik wil een afspraak maken voor een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsysteem (CRVS) (Duur: ca. 1,5 uur).

Ik wil graag gebeld worden om telefonisch informatie verkrijgen.

Uw gegevens Velden waar een * bij staat zijn verplichte velden.
Demonstratie van onze systemen

Het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS)

Heeft u serieuze interesse in het CRVS en wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden en voordelen kunnen zijn voor uw organisatie? Vraagt u dan een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsystem aan. Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken. Een demonstratie op locatie duurt in de regel 1,5 uur.

Na de demonstratie krijgt u toegang tot de demo-omgeving van het CRVS zodat u op uw gemak, en in uw eigen tempo, zelf het systeem nogmaals kunt bekijken en testen. Binnen de demo-omgeving treft u onder de module 'Informatie' een beknopte handleiding van het systeem.

Wilt u liever eerst telefonisch wegwijs gemaakt worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Nadat u de logingegevens heeft ontvangen maken wij een afspraak om met u, telefonisch, het CRVS toe te lichten. Daarna kunt u altijd nog beslissen over een demonstratie van het CRVS bij u op locatie.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

U kunt ook direct logingegevens aanmaken voor onze nieuwste Demo CRVS: Naar de Demo >>

Demonstratie van onze Vacaturebank Vrijwilligers, Vrijwilligersacademie, Buurthulpcentrale of het totale pakket (vrijwilligersplatform).
Ook hiervan kunt u een demonstratie aanvragen. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen via (0252)418408 of info@wmomo.nl) of van het formulier hiernaast gebruikmaken.