Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Data-analyse-tools

Qlik Sense

In het cliëntvolgsysteem CRVS kan ruime managementinformatie gegenereerd worden. Met de CRVS-Qlik Sense-koppeling heeft u toegang tot indrukwekkende, grafisch zeer mooie managementinformatie.

Wij hebben een API gerealiseerd waarmee alles dat wordt ingevoerd in het CRVS direct in Qlik Sense wordt weergegeven in mooie visuals zoals grafieken en histogrammen (desgewenst ook in tabellen). Door een handige downloadfunctie zijn deze visuals zeer eenvoudig te implementeren in bijvoorbeeld uw jaarverslag.

Qlik Sense is een data-analyse-tool waarmee het analyseren van de gegevens uit het cliëntvolgsysteem CRVS nu nog eenvoudiger en intuïtiever wordt. Door de koppeling met het CRVS wordt de data één of meerdere keren per dag (al naar gelang uw wensen) gesynchroniseerd en heeft u dus altijd al de door u gewenste analyses paraat.

Eenmaal gemaakte analyses laten zich gemakkelijk opslaan in bladwijzers, zodat u niet elke keer de analyse opnieuw hoeft te maken. Met een eigen analyzer-licentie kunt u overigens heel gemakkelijk ook nieuwe analyses toevoegen.

PDF's, tabellen en excelbestanden.

Alle informatie uit Qlik Sense laat zich eenvoudig downloaden in de vorm van mooie grafieken, tabellen, PDF’s en natuurlijk ook als Excelbestand. Het importeren van deze bestanden in bijvoorbeeld het jaarverslag is dan een peulenschil.
Qlik Sense is een prachtige aanvulling op het CRVS. De data-analyse-tool geeft de managementinformatie uit het CRVS op een heldere, grafisch zeer mooie manier weer en is eenvoudig aan de eigen wensen aan te passen.

Enkele enthousiaste reacties van onze relaties:

“Met het gebruik van Qlik Sense besparen we zeeën van tijd en hebben we op ieder willekeurig moment alle informatie voorhanden.”

“Dit is precies wat we zochten, hadden we veel eerder moeten doen.”

“Bladwijzers maken van je eigen analyses; geweldig!”