Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

CRVS RenO

Voor reïntegratie-, outplacement- en loopbaanadviesbureaus hebben wij een CRVS ontwikkeld dat gebruikt kan worden voor planning, trajectbewaking en (uren- en voortgangs)rapportages.
Gebruikersniveaus
In dit CRVS wordt er onderscheid gemaakt tussen het gebruikersniveau van Coördinator en die van Coach (en desgewenst nieuwe Coach). Een Coördinator heeft alle rechten terwijl een Coach in feite alleen zaken ziet die voor hem/haar bestemd zijn. Het aantal gebruikersniveaus is eenvoudig uit te breiden.

Binnen de module 'Beheer' kunnen menu-items eenvoudig aan- of losgekoppeld worden aan een gebruikersniveau.

Functionaliteiten

Dashboard

Wanneer u inlogt op het CRVS-RenO komt u terecht op uw persoonlijke dashboard. U ziet hier dus alleen zaken die aan u zijn gericht en tot uw cliënten behoren. Op het dashboard wordt een to-do-lijst getoond en belangrijke overzichten van zaken waarop nog actie moet worden ondernomen. Vanuit de to-do lijst kan een coördinator met één handeling een coach een reminder sturen.
De cliëntkaart
Door het invullen van een cliëntformulier wordt er automatisch een stamkaart aangemaakt voor de nieuwe cliënt. Vanuit de cliëntkaart kunnen er diverse activiteiten worden uitgevoerd, zoals:
  • Een traject koppelen aan de cliënt.
  • Het aanmaken van memo's/gespreksverslagen en activiteiten.
  • Het maken van rapportages die worden geëxporteerd naar Word.
  • Documenten uploaden en aan een cliënt koppelen.
  • Groepsbijeenkomsten aanmaken en aan een cliënt koppelen.
Rapportages
De beheerder (of coördinator) van het systeem kan allerhande rapportages exporteren naar Word op basis waarvan de facturatie kan worden verricht. Deze rapportages kunnen worden aangepast naar de eigen huisstijl.
Voordelen van het CRVS-RenO:
  • Het systeem is online, kant en klaar, flexibel, aan te passen aan uw wensen.
  • U kunt veilig en vanaf elke gewenste locatie uw CRVS benaderen met gebruik van 2-factor-authenticatie. (Bij demo van het CRVS-RenO is deze 2-factor-authenticatie weggelaten.)
  • U heeft overzichten van o.a. opdrachtgevers met contactpersonen, van alle coaches met hun profiel, to-do-lijsten, tijdsberekening en trajecttypen, actieve/niet-actieve cliënten en lopende/afgesloten trajecten.
  • Modules kunnen eenvoudig worden aan- of uitgezet. Daarnaast kan er worden uitgebreid met extra modules.