Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Inloggen in de demo's

Het CRVS voor het Sociaal domein
Zelf eens rondkijken in het CRVS? U kunt zelf logingegevens aanmaken en direct het CRVS testen.


Het CRVS Voor Reïntegratie, Outplacement en Loopbaanbegeleiding
Voor Reïntegratie- en Outplacementbureaus hebben wij een apart CRVS: CRVS-RenO. Ook hiervoor hebben wij een demo beschikbaar. Hiervoor kunt u niet zelf de logingegevens aanmaken. Vraag ze bij ons aan via onderstaan de link.
Heeft u serieuze interesse in het CRVS en wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden en voordelen kunnen zijn voor uw organisatie? Vraagt u dan een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsystem aan. Hiervoor kunt u het formulier links op de pagina/bovenstaand invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken. Een demonstratie op locatie duurt in de regel 1,5 uur. Een online demonstratie ca. 1 uur.

Na de demonstratie kunt u zelf nog op uw gemak rondkijken in de demo-versie. Binnen de demo-omgeving treft u onder de module 'Informatie' een beknopte handleiding van het systeem.

Wilt u liever eerst telefonisch wegwijs gemaakt worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Nadat u de logingegevens heeft ontvangen (u kunt deze ook zelf aanmaken) maken wij een afspraak om met u, telefonisch, het CRVS toe te lichten. Daarna kunt u altijd nog beslissen over een demonstratie van het CRVS bij u op locatie.

Direct logingegevens aanmaken voor de Demo-CRVS: Naar de Demo >>
Demonstratie van andere systemen die wij leveren.


Ook voor de Vacaturebank Vrijwilligers, de Vrijwilligersacademie, de Buurthulpcentrale, het Vrijwilligersplatform (het totale pakket) en het Klantportaal kunt u een demonstratie aanvragen. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen via (023)7853110 of info@wmomo.nl) of van het formulier hiernaast gebruikmaken.