Één platform voor al uw Vrijwilligersvacatures, Informele vragen en aanbod van particulieren en aanbod van Derden.
Dit platform bied een compleet pakket voor organisaties die de vrijwilligersvacatures, vrijwilligersworkshops én informele hulpvragenvragen en -aanbod van organisaties willen bundelen in één applicatie.

Er kunnen profielen worden aangemaakt door organisaties, vrijwilligers en particulieren.
Organisaties kunnen informatie over zichzelf plaatsen, vacatures aan eigen aanbod plaatsen en beheren, vrijwilligers zoeken en benaderen, evenementen plaatsen.

Vrijwilligers kunnen hun profiel uitbreiden met bijvoorbeeld voorkeuren in sectoren en bekijken welke organisaties in hen zijn geïnteresseerd.

Er worden automatisch e-mailberichten verstuurd na akties. Er kan uitgebreid gefilterd worden op vacatures, organisaties en hulpvraag en -aanbod. Het CRVS fungeert daarbij als basis voor alle activiteiten. Daardoor kunnen alle binnenkomende gegevens vanuit de webapplicatie door u beheerd worden in het CRVS.

Welke modules omvat het systeem: 

Managementinformatie

Over alle informatie (vacatures, hulpvragen en hulpaanbod) die vanuit webapplicatie in het CRVS terechtkomt is direct uitgebreide managementinformatie aanwezig.

Andere combinaties

Natuurlijk kunt u ook het pakket kiezen dat u nodig heeft; bijvoorbeeld alleen de Vacaturebank & Vrijwilligersacademie, of de vacaturebank in combinatie met het Cliëntvolgsysteem.

Aanvullingen

En wanneer u een extra applicatie wenst, als stand-alone of gekoppeld aan bijvoorbeeld website of vacaturebank, dan maken we dit natuurlijk graag voor u. Neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!