Het vrijwilligersplatform

Een platform voor al uw aanbod en vrijwilligersvacatures, maar ook informele vragen en aanbod van particulieren én aanbod van betrokken organisaties.

Dit platform biedt een compleet pakket voor organisaties die de vrijwilligersvacatures, eigen aanbod, vrijwilligersworkshops én informele vragen en aanbod van particulieren willen bundelen in één applicatie.Binnen dit platform kunnen er profielen worden aangemaakt door organisaties, vrijwilligers en particulieren.
Organisaties kunnen informatie over zichzelf plaatsen, vacatures en eigen aanbod plaatsen en beheren, maar ook evenementen plaatsen en vrijwilligers zoeken en benaderen.

Particulieren kunnen zich aanmelden als 'particulier' en/of 'vrijwilliger'. Een particulier kan eerst een basisprofiel hebben en dit later uitbreiden naar een vrijwilligersprofiel, waarin uitgebreid interesses en voorkeuren kunnen worden aangegeven. Eenmaal aangemeld als vrijwilliger kunnen organisaties hen vinden en benaderen.

Binnen de vacaturebank en de informele vraag/aanbod-pmodule kan er uitgebreid gefilterd worden.

Managementinformatie

Het CRVS fungeert bij deze webapplicatie als basis (crm) voor alle activiteiten. Daardoor kunnen alle binnenkomende gegevens vanuit de webapplicatie door u beheerd worden in het CRVS.
Over alle informatie (vacatures, hulpvragen en hulpaanbod) die vanuit webapplicatie in het CRVS terechtkomt is direct uitgebreide managementinformatie aanwezig.

Welke onderdelen omvat het vrijwilligersplatform: 


Kijkt u eens op www.SamenLeeuwarden.nl voor een voorbeeld.

Of bekijk en probeer de demo van het vrijwilligersplatform:

Andere combinaties

Natuurlijk kunt u ook het pakket kiezen dat u nodig heeft; bijvoorbeeld alleen de Vacaturebank & Vrijwilligersacademie, of de vacaturebank in combinatie met het Cliëntvolgsysteem.

Aanvullingen

En wanneer u een extra applicatie wenst, als stand-alone of gekoppeld aan bijvoorbeeld website of vacaturebank, dan maken we dit natuurlijk graag voor u. Neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!