De Vacaturebank Vrijwilligers

Eenvoudig vacatures voor vrijwilligers toevoegen en matchen
Met de vacaturebank heeft u een krachtige tool in handen waarmee u alle inzicht heeft in het reilen en zeilen van vrijwilligers die betrokken zijn bij uw organisatie. Via de vacaturebank kunnen vrijwilligers zich inschrijven en een profiel/account aanmaken. De vacaturebank beschikt over een goede zoekfunctie zodat het voor vrijwilligers eenvoudig is om een passende vacature te vinden. Betrokken organisaties kunnen op hun beurt weer snel en gemakkelijk vrijwilligers vinden en benaderen.Een koppeling met het Cliëntvolgsysteem.
De applicatie kan tevens (veilig) gegevens van en naar het
Cliëëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS)
uitwisselen zodat u eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren. Organisatie's bijvoorbeeld die reeds in het CRVS aanwezig zijn kunnen met één druk op de knop in de vacaturebank geplaatst worden zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het aanmaken van vacatures.

Organisaties
Organisaties kunnen via de vacaturebank hun vacatures aanbieden. Deze vacature wordt gecontroleerd en na goedkeuring met één druk op de knop gepubliceerd. Vrijwilligers kunnen hun eigen, uitgebreide, profiel aanmaken. De beheerder van de vacaturebank heeft vanzelfsprekend het beheer over de organisatie- en vrijwilligersprofielen.

Managementinformatie
Wanneer de Vacaturebank Vrijwilligers wordt aangesloten op het bij te leveren CRVS is er uiteraard van alle ingevoerde vacatures en gemaakte matches uitgebreide managementinformatie te verkrijgen.

Nog even alles op een rijtje:
  • Eenvoudig vacatures toevoegen een beheren.
  • Ook andere organisaties kunnen vacatures plaatsen. De beheerder heeft controle hierover door akkoord te geven voor publicatie.
  • Vrijwilligers zoeken voor uw organisatie.
  • Automatisch berichtenverkeer.
  • Vrijwilligers kunnen reageren met of zonder account.
  • Een responsive layout - zeer gebruiksvriendelijk op mobiele telefoons.
  • Layout eventueel aan te passen naar uw eigen huisstijl.
  • De applicatie kan als complete website fungeren met bijv. een agenda en/of nieuwsoverzicht.