• Vacatures ook door betrokken organisaties toe te voegen.
  • Vrijwilligers zoeken voor uw organisatie.
  • Automatisch berichtenverkeer.
  • Vrijwilligers kunnen reageren met of zonder account.
  • Op te maken in uw eigen organisatie-layout.
  • Te koppelen met de applicatie Vrijwilligersacademie.
  • Te koppelen aan het cliëntvolgsysteem CRVS (Cliëntregistratie- en Volgsysteem) o.a. voor heldere managementinformatie.

WMO Managementondersteuning - vacaturebank voor vrijwilligerscentrales: Alle vacatures eenvoudig toevoegen en beheren; ook door derden. Wanneer er een koppeling is met het cliëntvolgsysteem CRVS (Cliëntregistratie- en Volgsysteem) kunnen alle registraties, verslaglegging en andere activiteiten met betrekking uw betrokken vrijwilligers en hulpvragers worden getoond in uitgebreide managementinformatie. Vacatures - matchen - vrijwilligersacademie.

Eenvoudig vacatures voor vrijwilligers toevoegen en matchen

Met de vacaturebank heeft u een krachtige tool in handen waarmee u alle inzicht heeft in het reilen en zeilen van vrijwilligers en hulpvragers die betrokken zijn bij uw organisatie. De vacaturebank beschikt over een goede zoekfunctie zodat het voor vrijwilligers eenvoudig is om een passende vacature te vinden. Betrokken organisaties kunnen op hun beurt weer snel en gemakkelijk vrijwilligers vinden en benaderen.

Een koppeling met het Cliëntvolgsysteem.

De applicatie kan tevens (veilig) gegevens van en naar het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) uitwisselen zodat u eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren. Organisatie's bijvoorbeeld die reeds in het CRVS aanwezig zijn kunnen met één druk op de knop in de vacaturebank geplaatst worden zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het aanmaken van vacatures.

De vacaturebank kan desgewenst als complete website en als één geheel met de vrijwilligersacademie fungeren.Organisaties

Organisaties kunnen via de vacaturebank hun vacature aanbieden. Deze vacature wordt gecontroleerd en na goedkeuring met één druk op de knop gepubliceerd. Vrijwilligers kunnen hun eigen, uitgebreide, profiel aanmaken. Het matchen tussen een vrijwilliger en een vacature wordt, naarmate het profiel beter wordt ingevoerd, eenvoudiger. De beheerder van de vacaturebank heeft vanzelfsprekend het beheer over de organisatie- en vrijwilligersprofielen.

Managementinformatie

Wanneer de Vacaturebank Vrijwilligers wordt aangesloten op het bij te leveren CRVS is er uiteraard van alle ingevoerde vacatures en gemaakte matches uitgebreide managementinformatie te verkrijgen.

Voorbeelden van deze Vacaturebank