Alle vacatures eenvoudig toe te voegen en te beheren; ook door derden. Aan te sluiten op het CRVS (Cliëntregistratie- en Volgsysteem).

WMO Managementondersteuning ontwikkelt website en software voor vrijwilligerscentrales: Cliëntregistratiesysteem ( crm software ) voor WMO-loketten, welzijnsorganisaties, sociaal team, informele zorg: Het CRVS, cliëntvolgsysteem voor de zorg. Vrijwilligers, Registratiesoftware, klantcontacten, sociaal team, buurthulpcentrale, cliëntregistratie, crm, clientvolgsysteem, langdurige zorg, crvs, WMO, software, wonen, zorg, welzijn, inkomen, vrijwilligerscentrale, informele zorg, managementinformatie, voorzieningen.

Eenvoudig vacatures toevoegen en matchen
Met de vacaturebank heeft u een krachtige tool in handen waarmee u alle inzicht heeft in het reilen en zeilen van vrijwilligers die betrokken zijn bij uw organisatie. De vacaturebank beschikt over een goede zoekfunctie zodat het voor de vrijwilligers eenvoudig is om een passende vacature te vinden. Betrokken organisaties kunnen op hun beurt weer snel en gemakkelijk vrijwilligers vinden en benaderen.

De applicatie kan tevens (veilig) gegevens van en naar het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) uitwisselen zodat u eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren. Organisatie's bijvoorbeeld die reeds in het CRVS aanwezig zijn kunnen met één druk op de knop in de vacaturebank geplaatst worden zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het aanmaken van vacatures.

De vacaturebank kan desgewenst als complete website en als één geheel met de vrijwilligersacademie fungeren.Organisaties
Organisaties kunnen via de vacaturebank hun vacature aanbieden. Deze vacature wordt gecontroleerd en na goedkeuring met één druk op de knop gepubliceerd. Vrijwilligers kunnen hun eigen, uitgebreide, profiel aanmaken. Het matchen tussen een vrijwilliger en een vacature wordt, naarmate het profiel beter wordt ingevoerd, eenvoudiger. De beheerder van de vacaturebank heeft vanzelfsprekend het beheer over de organisatie- en vrijwilligersprofielen.

Managementinformatie
Wanneer de Vacaturebank Vrijwilligers is aangesloten op het CRVS is er uiteraard van alle ingevoerde vacatures en gemaakte matches uitgebreide managementinformatie te verkrijgen.

Voorbeelden van deze Vacaturebank