Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

De Vacaturebank Vrijwilligers

Eenvoudig vacatures voor vrijwilligers toevoegen en matchen
Met de vacaturebank heeft u een krachtige tool in handen waarmee u alle inzicht heeft in het reilen en zeilen van vrijwilligers die betrokken zijn bij uw organisatie. Via de vacaturebank kunnen vrijwilligers zich inschrijven en een profiel/account aanmaken. De vacaturebank beschikt over een goede zoekfunctie zodat het voor vrijwilligers eenvoudig is om een passende vacature te vinden. Betrokken organisaties kunnen op hun beurt weer snel en gemakkelijk vrijwilligers vinden en benaderen. Met een simpele talentenscan kunnen vrijwilligers vacatures vinden die bij hen past.
Organisaties kunnen via de vacaturebank hun vacatures aanbieden. Deze vacature wordt gecontroleerd en na goedkeuring met één druk op de knop gepubliceerd.
Vrijwilligers kunnen hun eigen, uitgebreide, profiel aanmaken. De beheerder van de vacaturebank heeft vanzelfsprekend het beheer over de organisatie- en vrijwilligersprofielen.

De applicatie kan desgewenst in uw eigen huisstijl naast uw huidige website geplaatst worden. Binnen de applicatie kan het hoofdmenu via het CMS worden uitgebreid met extra hoofdpagina's en subpagina's, is er een algemeen contacformulier aanwezig en kan er een agenda- en nieuwsmodule worden geactiveerd. Tevens kan de Vrijwilligersacademie als één platform met onze Vrijwilligersacademie en/of Buurthulpcentrale (informele hulpvragen) fungeren. De applicaties zijn zeer gebruiksvriendelijk op mobiele telefoons.

Een koppeling met het Cliëntvolgsysteem.
De applicatie kan tevens (veilig) gegevens van en naar het Cliëëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS) uitwisselen zodat u eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren. Organisatie's bijvoorbeeld die reeds in het CRVS aanwezig zijn kunnen met één druk op de knop in de vacaturebank geplaatst worden zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het aanmaken van vacatures.

Managementinformatie
Wanneer de Vacaturebank Vrijwilligers wordt aangesloten op het bij te leveren CRVS is er uiteraard van alle ingevoerde vacatures en gemaakte matches uitgebreide managementinformatie te verkrijgen.

Nog even alles op een rijtje:
  • Online inschrijven van organisaties en vrijwilligers
  • Eenvoudig vacatures toevoegen een beheren.
  • Ook andere organisaties kunnen vacatures plaatsen. De beheerder heeft controle hierover door akkoord te geven voor publicatie.
  • Vrijwilligers zoeken voor organisaties.
  • Automatisch berichtenverkeer.
  • Vrijwilligers kunnen reageren met of zonder account.
  • Zeer gebruiksvriendelijk/webapplook op mobiele telefoons.
  • Layout aan te passen aan uw eigen huisstijl.
  • De applicatie kan als complete website fungeren met een contactformulier, agenda en nieuwsoverzicht.
U kunt de vacaturebank bekijken en testen.

De vacaturebank is geïntegreerd in de demo van het vrijwilligersplatform.info www.vrijwilligersplatform.info maar los hiervan te leveren. U kunt zich hier aanmelden met een testprofiel als organisatie- en/of als vrijwilliger en het beheergedeelte bekijken. U kunt hier ook de buurthulpcentrale (informele vragen en aanbod) bekijken en test.
Voorbeelden van deze Vacaturebank