Het CRVS voor Mantelzorgorganisaties

Een kant en klaar systeem

Ook voor Mantelzorgorganisaties hebben wij een CRVS op maat gemaakt. Het CRVS is flexibel dus ook dit CRVS kunt u naar uw wensen aanpassen. De meerdere gebruikersniveau's zijn ook hier zelf in te richten en te beheren. Met het CRVS kunnen mantelzorgers en cliënten eenvoudig beheerd worden.

Uitgebreide verslagleggingsmogelijkheden

Er kunnen uitgebreide intakegesprekken en gespreksverslagen worden ingevoerd, opdat men goed op de hoogte is van de persoonlijke situatie van de mantelzorger en zorgvrager. Daarnaast wordt er gekoppeld met de cliënt, worden de hulpvragen en hulpacties geregistreerd en kunnen er meerdere dossiers aan de mantelzorger gekoppeld worden.

Zoals gebruikelijk in het CRVS kan en wordt alle informatie weer omgezet naar uitgebreide, heldere managementinformatie die met één druk op de knop verkregen wordt.

Mogelijkheden

  • Het registeren van intakegesprekken
  • Het registeren van gespreksverslagen
  • Het koppelen van de mantelzorger aan de hulpvrager
  • Het koppelen van de mantelzorger aan een activiteit
  • Het koppelen van documenten aan de mantelzorger
  • Het koppelen van meerdere dossiers aan de mantelzorger
  • Uitgebreide managementinformatie
  • En meer...
Daarnaast bevat dit CRVS natuurlijk ook de onderdelen To-do, Informatie, Sociale Kaart, Gebruikers, beheer, Overzichten, activiteiten, Groepen, Helpdesk.

Mantelzorgwaardering

Ook aan de jaarlijks terugkerende mantelzorgwaardering biedt het CRVS mogelijkheden.

Voor de mantelzorgwaarderingen bij Stib-Breda en ZwolleDoet! hebben wij een API gebouwd die hen veel registratiewerk uit handen neemt. Een aanvraag voor een mantelzorgwaardering kan direct via de website, of een speciaal daarvoor gemaakte website/-applicatie van de organisaties worden aangevraagd, waarna de aanvraag direct en veilig via de API wordt toegevoegd in het Cliëntregistratie & Volgsysteem (CRVS). De aanvraag wordt direct getoond op de cliëntkaart en in overzichten.De Demo van het CRVS bekijken


Binnen de demo-versie worden alle mogelijkheden voor welzijns-, vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties getoond. Dit zijn de volgende modules:


Wilt u eens een demo van het CRVS bekijken? U kunt hier zelf logingegevens voor aanmaken. Zie de link hieronder.


Of wilt u een demonstratie aanvragen? Klik dan op de button hieronder.