Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Kant en klaar en flexibel

Ook voor Mantelzorgorganisaties hebben wij een CRVS op maat dat direct in gebruik kan worden genomen. Met het CRVS kunnen uw mantelzorgers en cliënten eenvoudig beheerd worden. Het CRVS is flexibel, dus ook dit CRVS kunt u naar uw wensen aanpassen. De meerdere gebruikersniveau’s zijn zelf in te richten en te beheren.

Uitgebreide verslagleggingsmogelijkheden

Om op de hoogte te blijven van de persoonlijke situaties van de mantelzorgers en zorgvragers, kunnen er uitgebreide intakegesprekken en gespreksverslagen worden ingevoerd. Daarnaast wordt er gekoppeld met de cliënt, worden de hulpvragen en de hulpacties geregistreerd en kunnen er meerdere dossiers aan de mantelzorger gekoppeld worden.

Alle informatie wordt in het CRVS weer omgezet naar uitgebreide en heldere managementinformatie die met één druk op de knop verkregen wordt.
Mogelijkheden
 • Het registeren van intakegesprekken (gratis aan te passen naar uw wensen).
 • Het registeren van gespreksverslagen.
 • Het koppelen van de mantelzorger aan een adviseur, zorgvrager, activiteiten, projecten en documenten.
 • Het koppelen van (meerdere) dossiers aan de mantelzorger.
 • Het koppelen van een vrijwilliger aan de mantelzorger.
 • Bekijken van overzichten gesloten/open dossiers.
 • Uitgebreide managementinformatie.
 • Tijdregistratie.
 • En meer...
Mantelzorgwaardering
Onze API ten behoeve van de jaarlijkse mantelzorgwaarderingen (ofwel mantelzorgcomplimenten) biedt de mogelijkheid om aanvragen hiervoor eenvoudig in het CRVS toe te voegen. Dit kan u veel registratiewerk uit handen nemen. De API kan de aanvragen via uw eigen website of via onze mantelzorgwaarderingstool direct in het CRVS plaatsen.
Een aanvraag voor een mantelzorgwaardering kan dus op twee manieren worden gedaan:

 1. Direct via een in uw eigen website geplaatst formulier.
 2. Middels een door ons gemaakte webapplicatie (zie afbeelding). De webapplicatie kunt u inrichten zoals u wilt, kan in uw huisstijl worden opgemaakt en bevat naast het aanvraagformulier nog een informatiepagina en contactformulie. Het is in feite een kleine website die eenvoudig naast uw eigen website geplaats kan worden.

Na de invoer wordt de aanvraag direct en veilig via de API toegevoegd in het Cliëntvolgsysteem CRVS. De aanvraag wordt na verwerking getoond op de cliëntkaart en in overzichten.


Binnen de Demo-versie worden alle mogelijkheden voor welzijns-, vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties getoond.
Wilt u eens een demo van het CRVS bekijken? U kunt hier zelf logingegevens voor aanmaken. Zie de link hieronder.