• Webbased/SAAS
  het CRVS is geen systeem dat op uw lokale computer draait, maar wordt aan u aangeboden op een speciaal voor u geregistreerd domein; uiteraard in een geheel veilige omgeving. Het CRVS kan, indien u dat wenst, alleen vanuit door u gespecificeerde locaties geraadpleegd worden. Voor het CRVS hoeft er dus geen software op de eigen computer geïnstalleerd te worden.
 • Verschillende gebruikersniveau's
  Door aan gebruikers een gebruikersniveau toe te kennen, zodat niet alle informatie voor iedereen toegenkelijk is, is de privacy van uw cliënten gewaarborgd.
 • Modulair opgebouwd
  Het CRVS is modulair opgebouwd. Modules kunnen eenvoudig worden aan- en uitgezet. De daarbij behorende functionaliteiten kunnen eenvoudig aan het gewenste gebruikersniveau worden gekoppeld.
 • Zeer uitgebreide managementinformatie (MI)
  Met één druk op de knop heeft u beschikking over de meest uitgebreide managementinformatie. Hoeveel cliënten heeft u, welke vragen worden er gesteld, welke voorzieningen worden aan deze cliënten aangeboden en hoeveel tijd zijn we nu eigenlijk kwijt aan onze cliënten? Deze, en nog veel meer, antwoorden op uw vragen kunt u met 1 of 2 klikken op uw scherm tevoorschijn halen. En .. hoe beter u registreert, hoe meer informatie relevante informatie u hieruit kunt destilleren.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Het CRVS wordt als maatwerkproduct aan uw organisatie geleverd. Dit zorgt voor een zeer hoge mate van flexibiliteit . Wij kunnen desgewenst speciaal voor u op maat gemaakte modules implementeren. Uiteraard blijven wij ons ontwikkelen en zullen er in de loop der tijd nieuwe modules worden gerealiseerd. U bent vrij om deze modules al dan niet aan uw pakket te laten toevoegen.
 • Bruikbaar als één pakket voor al uw medewerkers
  Het CRVS wordt als een pakket aangeboden aan al uw medewerkers. In principe kunt u, binnen uw organisatie, een ongelimiteerd aantal medewerkers aan het pakket toevoegen. Hiervoor heeft u ons niet nodig.

  Op dit moment wordt het CRVS door meer dan 800 personen gebruikt, verdeeld over gemeenten, welzijns- en vrijwilligersorganisaties, (informele)zorgorganisaties, organisaties die bijvoorbeeld ondersteunen in begeleid wonen, de lokale Sociale Dienst, maar ook thuiszorgorganisaties.
 • Een API voor externe communicatie met het CRVS Via een API kunnen externe, niet altijd door ons beheerde, websites gebruik kunnen maken van een afgebakend deel van de data binnen het CRVS. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het publiceren van vacatures op vacaturebanken, of aanbod van vrijwilligerswerk op bijvoorbeeld applicaties zoals de door ons ontwikkelde buurthulpcentrale.
 • Ook via Smartphone te gebruiken middels een webApp De webApp is een 'light-versie' van het CRVS die op smartphones te benaderen is. 'Light' omdat er gekozen is om slechts een bepaald aantal functionaliteiten beschikbaar te maken. Het CRVS is immers zo groot, dat, als u echt aan het werk wilt, u beter een laptop of PC kunt gebruiken. Echter u kunt, als afnemer van het CRVS, voor uw eigen gebruikers bepalen welke functionaliteiten er in de webApp gewenst zijn. Lees verder >>