Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Vrijwilligers

De module vrijwilligers is natuurlijk een vast onderdeel van het CRVS voor vrijwilligersorganisaties. De module is met name bedoeld om de inzetbaarheid uw vrijwilligers in kaart te brengen. Door middel het registreren van een intakegesprek weet u exact wat uw vrijwilliger wil en kan en wanneer hij of zijn beschikbaar is. Is deze informatie eenmaal beschikbaar dan kan de vrijwilliger ingezet worden bij de hulpvragen van de cliënten.

Daarnaast wordt de module vrijwilligers ook gebruikt voor het vastleggen van de wensen en de inzetbaarheid op het gebied van vrijwilligerswerk. Op basis hiervan kunnen de vrijwilligers op eenvoudige wijzge gekoppeld worden aan vacatures.

Uiteraard worden al deze registraties en activiteiten weergegeven in een uitgebreid managementoverzicht.

Mogelijkheden zijn o.a.:

  • Het registeren van intakegesprekken en gespreksverslagen
  • Het koppelen van een vrijwilliger aan een adviseur
  • Het matchen van een vrijwilliger aan een cliënt/hulpvrager
  • Het koppelen van de vrijwilliger aan een activiteit, documenten, groepen, contactpersonen
  • Het koppelen van meerdere dossiers aan de vrijwilliger
  • Uitgebreide managementinformatie
  • En meer...

Koppeling met de vacaturebank en vrijwilligersacademie

De toch al zeer complete module Vrijwilligers wordt verder uitgebreid met een mogelijkheid tot een directe koppeling met de door ons ontwikkelde vrijwilligersvacaturebank en vrijwilligersacademie.

Deze webapplicaties staan los van het CRVS en kunnen desgewenst eenvoudig in een bestaande website geplaatst worden. De in de vacaturebank ingeschreven vrijwilligers kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in het CRVS, zodat zij ook kunnen worden ingezet bij vrijwilligersvraagstukken binnen uw organisatie. De in het CRVS aanwezige organisaties kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar de vrijwilligersvacaturebank (en de vrijwilligersacademie) zodat zij direct vrijwilligersvacatures kunnen plaatsen.