Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Agenda online-demonstraties

Demo CRVS-webApp
Donderdag 22 september a.s. 10:00-11:00uur.

Online demonstratie Vrijwilligersplatform
Er is nog geen datum vastgesteld

==========================================
Online demonstratie Qlik Sense-koppeling met het CRVS
Dinsdag 22 februari 2022 - 10:00-11:00 uur.

Online demonstratie CRVS
Donderdag 25 november 2021 - 10:00-11:00 uur

Wilt u zich opgeven voor een presentatie? Mailt u dan naar martha@wmomo.nl.

Het Cliëntregistratie- & Volgsysteem (CRVS)


Heeft u serieuze interesse in het CRVS en wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden en voordelen kunnen zijn voor uw organisatie? Vraagt u dan een gratis demonstratie van het Cliëntregistratie- en Volgsystem aan. Hiervoor kunt u het formulier links op de pagina/bovenstaand invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken. Een demonstratie op locatie duurt in de regel 1,5 uur. Een online demonstratie ca. 1 uur.

Na de demonstratie kunt u zelf nog op uw gemak rondkijken in de demo-versie. Binnen de demo-omgeving treft u onder de module 'Informatie' een beknopte handleiding van het systeem.

Wilt u liever eerst telefonisch wegwijs gemaakt worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Nadat u de logingegevens heeft ontvangen (u kunt deze ook zelf aanmaken) maken wij een afspraak om met u, telefonisch, het CRVS toe te lichten. Daarna kunt u altijd nog beslissen over een demonstratie van het CRVS bij u op locatie.

Direct logingegevens aanmaken voor de Demo-CRVS: Naar de Demo >>

Demonstratie van andere systemen die wij leveren.


Ook voor de Vacaturebank Vrijwilligers, de Vrijwilligersacademie, de Buurthulpcentrale en het Vrijwilligersplatform (het totale pakket) kunt u een demonstratie aanvragen. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen via (023)7853110 of info@wmomo.nl) of van het formulier hiernaast gebruikmaken.
-----------------------------------------------------------


Klantportaal CRVS


Met het klantportaal hebben uw cliënten, hulpvragers, mantelzorger en vrijwilligers de mogelijkheid het eigen dossier in te zien. Hiermee voldoet u aan de verplichting volgens de AVG dat een persoon (hulpvrager, vrijwilliger, mantelzorger, contactpersoon, etc.) altijd zijn eigen dossier moet kunnen inzien. Dit klantportaal kunnen wij u tevens tonen tijdens een demonstratie van het CRVS.
-----------------------------------------------------------


BI-Tools - QlikSense


Op dit moment werken wij nog aan de realisatie van de koppeling van QlikSense met het CRVS. Met Power-BI en QlikSense kunnen managementgegevens gemodelleerd en gevisualiseerd worden. Een BI-Dashboard biedt in één oogopslag een totaal verhaal van de managementinformatie. We verwachten ook hiervoor vanaf maart 2022 hiervoor demonstraties te kunnen geven.
-----------------------------------------------------------


Vrijwilligersmodule

Deze module biedt een compleet pakket voor organisaties die de vrijwilligers, vacatures, aanbod aan diensten, workshops en cursussen, particuliere initiatieven en de eigen informatieve website willen bundelen in één applicatie. De applicatie bestaat uit de onderdelen: - Vrijwilligersvacaturebank (met talentenscan)
- Buurthulpcentrale (informeel vraag en aanbod, waarin u als organisatie ook uw aanbod kunt plaatsen)
- Vrijwilligersacademie
- Het CRVS (Cliëntvolgsysteem/CRM)
- Een complete informatieve website met CMS, contactformulier en een agenda en nieuwsmodule.

-----------------------------------------------------------


Webapp CRVS

De webApp is een “light versie” van het CRVS die op smartphones te benaderen is. “Light” omdat er gekozen is om slechts een bepaald aantal functionaliteiten beschikbaar te maken. Het CRVS is immers zo groot, dat, als u echt aan het werk wilt, u beter een laptop of PC kunt gebruiken.