Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl
Dit Cliëntregistratie- en Volgsysteem is speciaal ingericht voor organisaties die psychosociale begeleiding geven. Dat kan een organisatie zijn die voorlichting geeft en preventie biedt in de verslavingszorg, of een GGZ-organisatie die begeleiding en ondersteuning geeft aan mensen (en hun betrokkenen) met psychosociale hulpvragen.

Iedere organisatie heeft weer zijn eigen wensen en werkwijze. Zo is er bijvoorbeeld de module Onderhoud woningen & klussen (van begeleide cliënten), de module 'Maatjes', de module Incidentmeldingen. Al deze modules kunnen in elk CRVS worden geplaatst en desgewenst op maat worden gemaakt.

Het CRVS is flexibel en kan naar uw eigen wensen ingericht worden. Elke nieuwe organisatie die voor het CRVS kiest krijgt in ieder geval de mogelijkheid om intake- en verslagformulieren naar wens te laten aanpassen.

Clienten kunnen eigen gegevens inzien en/of beheren

Bij één van onze relaties in de psychosociale begeleiding kunnen cliënten ook inloggen om bepaalde gegevens te beheren, zoals bijvoorbeeld de persoonlijke agenda. Daarnaast is het mogelijk (bijna bij al onze systemen) dat cliënten, in het kader van de AVG, hun eigen dossier(s) kunnen inzien en deze kunnen downloaden en/of printen.

Er bestaat geen demo specifiek voor deze organisaties, maar de reguliere demo laat de werking van het CRVS goed zien in al zijn facetten. U kunt zo een goede indruk krijgen hoe het CRVS is ingericht en hoe (bestaande) modules eenvoudig kunnen worden toegevoegd en aangepast.

Een demonstratie aanvragen? Klik dan op de button hieronder.


Binnen de Demo-versie worden alle mogelijkheden voor welzijns-, vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties getoond.
Wilt u eens een demo van het CRVS bekijken? U kunt hier zelf logingegevens voor aanmaken. Zie de link hieronder.