Het CRVS voor Informele Zorgorganisaties

Een CRVS op maat

Dit Cliëntregistratie- en Volgsysteem is speciaal ingericht voor informele zorgorganisaties in bijvoorbeeld psychosociale begeleiding. Dit kan een organisatie zijn die begeleiding en ondersteuning geeft bij psychosociale hulpvragen. Maar ook bijvoorbeeld voor organisaties die voorlichting geven en preventie bieden in de verslavingszorg. Binnen dit CRVS is er bijvoorbeeld de module Woningen, Klusformulieren, Incidentmeldingen. Iedere Informele zorgorganisatie heeft weer zijn eigen wensen en werkwijze. Het CRVS is flexibel en kan naar uw eigen wensen ingericht worden.

Clienten kunnen eigen gegevens inzien en/of beheren

Bij één van onze relaties in de informele zorg kunnen cliënten ook inloggen om bepaalde gegevens te beheren, zoals bijvoorbeeld de persoonlijke agenda. Daarnaast is het mogelijk dat cliënten, in het kader van de AVG, hun eigen dossier(s) kunnen inzien en deze kunnen downloaden/printen.


Er bestaat geen demo specifiek voor Informele Zorgorganisaties. We kunnen u echter wel een demonstratie geven van organisaties die met het CRVS voor Informele Zorg werken.

Natuurlijk kunt u wel de demo van het CRVS bekijken om een indruk van het cliëntvolgsysteem CRVS te krijgen.


Of wilt u een demonstratie aanvragen? Klik dan op de button hieronder.