Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl
Voor wie

Het CRVS voor Informele Zorgorganisaties

Een flexibel, schaalbaar CRM

Dit Cliëntregistratie- en Volgsysteem is speciaal ingericht voor informele zorgorganisaties in bijvoorbeeld psychosociale begeleiding. Dit kan een organisatie zijn die begeleiding en ondersteuning geeft bij psychosociale hulpvragen. Maar ook bijvoorbeeld voor organisaties die voorlichting geven en preventie bieden in de verslavingszorg. Binnen dit CRVS is er bijvoorbeeld de module Woningen, Klusformulieren, Incidentmeldingen. Iedere Informele zorgorganisatie heeft weer zijn eigen wensen en werkwijze. Het CRVS is flexibel en kan naar uw eigen wensen ingericht worden.

Clienten kunnen eigen gegevens inzien en/of beheren

Bij één van onze relaties in de informele zorg kunnen cliënten ook inloggen om bepaalde gegevens te beheren, zoals bijvoorbeeld de persoonlijke agenda. Daarnaast is het mogelijk dat cliënten, in het kader van de AVG, hun eigen dossier(s) kunnen inzien en deze kunnen downloaden/printen.


Er bestaat geen demo specifiek voor Informele Zorgorganisaties. We kunnen u echter wel een demonstratie geven van organisaties die met het CRVS voor Informele Zorg werken.

Wilt u eens een demonstratie aanvragen? Klik dan op de button hieronder.


Wilt u eens een demo van het CRVS bekijken? U kunt hier zelf logingegevens voor aanmaken. Zie de link hieronder.