Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Sociaal Netwerk

Het beleid van gemeenten en welzijnsorganisaties is steeds meer gericht op het aspect van het Sociale Netwerk en de zelfredzaamheid van de cliënt. De kracht van het individu gecombineerd met de kracht van het netwerk in de directe omgeving zal van nog meer belang blijken bij de manier waarop men de clienten tegemoet treed.

Het CRVS is niet achtergebleven in deze ontwikkeling. Met het CRVS heeft u de mogelijkheid om een duidelijk beeld van de zelfredzaamheid van een persoon te verkrijgen.

Mogelijkheden:
  • Het CRVS biedt met één druk op de knop een overzicht van het Netwerk van een persoon.
  • Het eenvoudig koppelen van alle in het CRVS geregistreerde personen binnen het sociale netwerk van een persoon.
  • Het toevoegen van personen buiten het CRVS aan het sociale netwerk
  • Het aanmaken van meerdere netwerkkaarten bij één persoon (zie verder op de pagina).
  • Registratie- en verslagleggingsmogelijkheden per netwerkkaart.

Sociaal Netwerk uitgebreid naar de "Netwerkkaart"

In de nieuwste en meest uitgebreide versie van het CRVS zijn er nieuwe opties binnen het Sociaal Netwerk van een persoon en heet de optie daar Netwerkkaart.

De nieuwe mogelijkheden

- Meerdere netwerkkaarten bij één persoon.
- Registratie- en verslagleggingsmogelijkheden.

We zeiden eerder al dat een persoon in het CRVS (onder andere) binnen de optie "Sociaal Netwerk", nu Netwerkkaart, kan worden gekoppeld aan andere CRVS-relaties zoals een mantelzorger, vrijwilliger of familieleden en aan externe CRVS-relaties zoals bijvoorbeeld de buurman/-vrouw.

Nu kunnen er verschillende netwerkkaarten worden aangemaakt, zoals bijvoorbeeld een netwerkkaart voor alle professionals rond een persoon, of een netwerkkaart van alleen de familieleden.

Onder een specifieke netwerkkaart kunnen registraties worden gedaan en gespreksverslagen worden aangemaakt die bij alle personen die gekoppeld zijn aan een netwerk zichtbaar zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een verslag worden gemaakt op een netwerk waarbij een geheel gezin gekoppeld is.