Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Sociaal Netwerk

Netwerkkaart

Het beleid van gemeenten en welzijnsorganisaties is steeds meer gericht op het versterken van het sociale netwerk om de hulpvrager heen. De kracht van het individu gecombineerd met de kracht van het netwerk in de directe omgeving zal van steeds meer belang blijken bij de manier waarop men hulpvragen tegemoet treed.

Het CRVS is niet achtergebleven in deze ontwikkeling. Met het CRVS heeft u de mogelijkheid om het sociale netwerk van een hulpvrager in kaart te brengen. Hierdoor is er een duidelijk beeld van personen en groepen in de naaste omgeving van een hulpvrager die emotionele en praktische hulp kunnen bieden.

Mogelijkheden:
  • Het CRVS biedt met één druk op de knop een overzicht van het Netwerk van een persoon.
  • Het eenvoudig koppelen van alle in het CRVS geregistreerde personen binnen het sociale netwerk van een persoon zoals een mantelzorger, vrijwilliger of familileden.
  • Daarnaast het koppelen aan externe CRVS-relaties zoal bijvoorbeeld de buurman/-vrouw
  • Het toevoegen van personen buiten het CRVS aan het sociale netwerk
  • Het aanmaken van meerdere netwerkkaarten bij één persoon (zie verder op de pagina).
  • Registratie- en verslagleggingsmogelijkheden per netwerkkaart.
  • Meerdere netwerkkaarten bij één persoon.
Er kunnen verschillende netwerkkaarten worden aangemaakt. Het kan handig zijn om bijvoorbeeld een netwerkkaart aan te maken voor alle professionals rond een persoon. Daarnaast kunnen er netwerkkaarten worden aangemaakt van familieleden en van bijvoorbeeld buurtgenoten en vrienden.

Onder een specifieke netwerkkaart kunnen registraties worden gedaan en gespreksverslagen worden aangemaakt die bij alle personen die gekoppeld zijn aan een netwerk zichtbaar zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een verslag worden gemaakt of een registratie worden gedaan op een netwerk waarbij een geheel gezin gekoppeld is.