Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Updates

Het CRVS voor Reïntegratie- en Outplacementbureau's
Voor CareerSolution en Onderwijs-Herstart zijn we een CRVS aan het aanpassen en inrichten dat gebruikt kan worden voor planning, bewaking en managementrapportages voor reïntegratie, -outplacement, coachings- en verzuimbegeleidingsactiviteiten (casemanagement).

Een CRVS voor Blauwe Maan Tilburg
Binnenkort gaat ook de Blauwe Maan in Tilburg het CRVS (Cliëntregistratie- & Volgsysteem) gebruiken. Op dit moment zijn wij het CRVS aan het aanpassen naar hun wensen.
Vrijwilligersvacaturebank met koppeling naar het CRVS
Voor Participe Alphen hebben wij onze Vrijwilligersvacaturebank ingericht met een koppeling naar het CRVS (Cliëntregistratie- & Volgsysteem). Beheerders van het gehe systeem hebben zowel toegang tot de vacaturebank als tot het CRVS en hebben alle rechten op het gebied van invoeren en muteren. Het is mogelijk om deze vacatures automatisch te laten matchen maar dit kan ook handmatig gedaan worden.

De vacaturebank is geheel als aparte website in te richten maar kan ook aan uw bestaande website gekoppeld worden.

Een vacaturebank voor Studenten Vrijwilligerswerk Delft
Ook de Studenten van de TU Delft hebben gekozen voor onze Vrijwilligersvacaturebank. Op dit moment zijn wij bezig met aanpassingen en de inrichting daarvan.