CRVS - U kunt niet inloggen

WMO Managementondersteuning ontwikkelt Registratiesoftware: Cliëntregistratiesystemen ( crm software ) voor WMO-loketten, welzijnsorganisaties, sociaal team, informele zorg: Het CRVS, een crm systeem. Registratiesoftware, klantcontacten, sociaal team, buurt hulp centrale, cliëntregistratie, crm, cliëntvolgsysteem, agenda, langdurige zorg, crvs, WMO, sociaal netwerk, AWBZ, software, wonen, zorg, welzijn, inkomen, vrijwilligerscentrale, informele zorg, managementinformatie, voorzieningen, Wmo2015, wmo, klantcontact.

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  1. De meest waarschijnlijke oorzaak is dat u een een verkeerde combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam gebruikt. Dat gebeurt heel gemakkelijk als u het wachtwoord heeft laten "onthouden" door de browser.

  2. U heeft een nieuw wachtwoord aangevraagd/gekregen maar gebruikt nog het oude.

  3. U heeft uw Caps Lock aaan staan.

  4. Wanneer u uw wachtwoord of e-mailadres kopieert en plakt heeft u een spatie meegekopieerd.  5. Voor gebruikers van organisaties die van verschillende CRVS'en gebruik maken:
  6. U bent nog ingelogd in een ander CRVS. U dient daar dan eerst uit te loggen. Wanneer u alleen de browser heeft uitgeklikt bent u niet uitgelogd.  7. Voor organisaties die met geregistreerde IP-adressen werken:
  8. Uw IP-adres is niet bekend. Wellicht wilt u vanuit huis inloggen en is het IP-adres van deze lokatie nog niet toegevoegd. U ziet dan ook geen inlogscherm (bij Sociale Teams en Lokale Loketten van de Gemeenten wordt men doorgelinked naar website van de Gemeenten). Geef het IP-adres van de computer vanwaar u in het CRVS wilt inloggen door aan uw coördinator. Deze kan een nieuw IP-adres goedkeuren en toevoegen.  9. Overige mogelijkheden:
  10. Er heeft iemand anders op uw computer gewerkt die het wachtwoord heeft laten onthouden. Wanneer u uw e-mailadres invoert en het onthouden (verkeerde) wachtwoord van iemand anders automatisch laat invullen is er een verkeerde combinatie tussen E-mailadres en Wachtwoord. U kunt het best altijd het wachtwoord opnieuw intypen of u moet er zeker van zijn dat er niemand anders op uw computer werkt.

Wanneer u nog steeds niet kunt inloggen kunt u door de coördinator binnen uw eigen organisatie een nieuw wachtwoord aan laten maken.

Wanneer u niet kunt inloggen, maar anderen wel dan is er niets mis met het CRVS.