Het CRVS voor Reïntegratie- en Outplacementbureau's
Voor Reïntegratie- een Loopbaanadviesbureaus hebben wij een CRVS ontwikkeld dat gebruikt kan worden voor planning, trajectbewaking en managementrapportages voor reïntegratie, -outplacement, coachings- en verzuimbegeleidingsactiviteiten (casemanagement).

U kunt veilig en vanaf elke gewenste locatie uw CRVS benaderen, desgewenst met dubbele authenticatie.

Er zijn verschillende gebruikersniveau's toe te kennen. U heeft overzichten van o.a. opdrachtgevers met contactpersonen, to-do-lijsten, tijdsberekening en trajecttypen, actieve/niet-actieve cliënten en lopende/afgesloten trajecten. U kunt formulieren en documenten uploaden en uw coaches beheren op vaardigheden of branche.

Het systeem is kant en klaar, flexibel, aan te passen aan uw wensen en uit te breiden met extra modules.


Een CRVS voor Blauwe Maan Tilburg
Binnenkort gaat ook de Blauwe Maan in Tilburg het CRVS (Cliëntregistratie- & Volgsysteem) gebruiken. Op dit moment zijn wij het CRVS aan het aanpassen naar hun wensen.
Vrijwilligersvacaturebank met koppeling naar het CRVS
Voor Participe Alphen hebben wij onze Vrijwilligersvacaturebank ingericht met een koppeling naar het CRVS (Cliëntregistratie- & Volgsysteem). Beheerders van het gehe systeem hebben zowel toegang tot de vacaturebank als tot het CRVS en hebben alle rechten op het gebied van invoeren en muteren. Het is mogelijk om deze vacatures automatisch te laten matchen maar dit kan ook handmatig gedaan worden.

De vacaturebank is geheel als aparte website in te richten maar kan ook aan uw bestaande website gekoppeld worden.

Een vacaturebank voor Studenten Vrijwilligerswerk Delft
Ook de Studenten van de TU Delft hebben gekozen voor onze Vrijwilligersvacaturebank. Op dit moment zijn wij bezig met aanpassingen en de inrichting daarvan.