Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Moduleoverzicht cliëntvolgsysteem CRVS

Het CRVS kan als standaard product worden opgeleverd en direct in gebruik worden genomen. Deze standaard kunt u bekijken op www.crvs.info. Maar het CRVS wordt eigenlijk altijd als maatwerkproduct opgeleverd. Immers, elke organisatie heeft weer haar eigen wensen en voorkeuren.

In bovenstaand menu ziet u de links naar de verschillende modules. Op deze paginas treft u een uitleg over wat de betreffende module exact voor u kan betekenen.
Het CRVS is modulair opgebouwd. Dit zorgt voor een zeer hoge mate van flexibiliteit. Modules kunnen aan- en uitgezet worden al naar gelang uw organisatie ze nodig heeft. Daarnaast kunnen wij desgewenst speciaal voor u op maat gemaakte modules implementeren. Uiteraard blijven wij ons ontwikkelen en zullen er in de loop der tijd nieuwe modules worden gerealiseerd. U bent vrij om deze modules al dan niet aan uw pakket te laten toevoegen.