Wij hebben op dit moment een storing in onze telefonie. U kunt ons wel bellen op 06-14574048 of 06-26244145 of e-mailen: info@wmomo.nl

Modules Vacaturebank, Vrijwilligersacademie en Buurthulp of het gehele Vrijwilligersplatform

Gegevens vanuit de webapplicaties importeren in het CRVS

Wanneer u bij ons een van bovengenoemde webapplicaties heeft aangeschaft heeft u een directe koppeling tussen deze applicaties en het CRVS. Alle gegevens die via deze webapplicaties worden geregistreerd komen direct en veilig in het CRVS terecht. Van nieuwe vrijwilligers en organisaties die zich via de aplicatie inschrijven wordt er bijvoorbeeld durect automatisch een stamkaart aangemaakt. Vacatures en workshops die organisaties in het beheerdeel van de webapplicatie aanmaken kunnen direct in het CRVS worden ingezien.

Gegevens naar de webapplicaties exporteren vanuit het CRVS

Daarnaast is het mogelijk om via het CRVS direct gegevens op de webapplicaties te plaatsen zoals vacatures, workshops of ander aanbod van organisaties. Organisaties die u reeds in het CRVS heeft staan kunnen met één druk op de knop aan de vacaturebank worden toegevoegd zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het aanmaken van vacatures.
In het CRVS zijn er aparte modules 'vacatures', 'organisaties', 'workshops' en 'buurthulp' aanwezig waarin de alle gegevens bekeken en beheerd kunnen worden. De module 'buurthulp' beheert de via de applicatie aangemelde particulieren en de door hen ingevoerde informele hulpvragen en aanbod.

Alle gegevens die via de webapplicaties binnekomen in het CRVS worden direct verwerkt in de managementinformatie.